loading

BioAgna AGNA spiced- Fermentuotos Burokėlių Sultys Su Prieskoniais 750 ml.

Balsuoti gali tik prisijunge vartotojai!
BioAgna AGNA spiced- Fermentuotos Burokėlių Sultys Su Prieskoniais 750 ml.
BioAgna AGNA spiced- Fermentuotos Burokėlių Sultys Su Prieskoniais 750 ml.
img

PAKUOTĖ:

  • kaina 17,00 €

17,00 €

Galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis

Burokėlių sultys ir gerosiosios bakterijos viename gėrime (su prieskoniais)

Gilios fermentacijos burokėlių sultys su prieskoniais yra prisotintos gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotos, koncentruotos, veganiškos, be GMO ir laktozės.

Jeigu burokėlių sultys su citrina yra jūsų mėgstamas gėrimas, tuomet jums patiks ir „Agna“.

Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

agna-klaustukas

Kaip vartoti?

 

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įpratus vartoti po 3 valgomus šaukštus, t.y. 45-50 ml AGNA per dieną, skiedžiant pagal skonį.

Ruošti gėrimą su Agna spiced siūlome tokia proporcija: valgomą šaukštą (15ml) Agna spiced koncentruoto gėrimo skiesti 100ml kambario temperatūros gazuoto mineralinio vandens. Prabangios purpuro spalvos kvapnus gėrimas puikiai tiks visai šeimai. Ir kasdienai, ir šventėms. Vartokite valgant ar po valgio virškinimo paskatinimui.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastos burokėlių sultys, todėl nepadauginkite.

Rekomenduojame neskiestą produktą pagal skonį (v.šaukštą) dėti į patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus).

Sudedamosios dalys:

100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos burokėlių sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei,  Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis). Cinanmonas, gvazdikėliai, kardamonai, kvapieji ir juodieji pipirai, muskatų riešutai, imbierai.

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

agna-buteliukas

Grynasis kiekis: 750 ml

 

Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,025, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,3/ 1,2, baltymų, g – 1,0, druska, g  – 0,36.

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Agna“ – reiškia „energija“. Šis gerųjų bakterijų prisotintas gėrimas yra gaminamas iš burokėlių.
 

Gamintojas: MB Bioagna, Kadagio g. 12, Švenčionių raj., Lietuva.

img

Mūsų konsultantai

Fitneso Treneris

Arvidinas Naujokas

/arvidinas.naujokas

arvidinas.naujokas@gmail.com

Treneris

Justas Poliakus

fishas@inbox.lt

+37063038758

KulturizmoTreneris

Vitalijus Smackis

/sporto kodas

info@sportokodas.lt

+37067290621

Kulturizmo Treneris

Arvydas Mickus

/arvydas.mickus

progresgym@gmail.com

+37063814850

img

VISI KONSULTANTAI

2021 © Visos teisės saugomos. www.adiada.lt.Sprendimas: www.webmod.lt

SEKITE MUS