loading

Prozis Zero Chocolate Syrup (šokolado sirupas) 290 g.

Balsuoti gali tik prisijunge vartotojai!
Prozis Zero Chocolate Syrup (šokolado sirupas) 290 g.
Prozis Zero Chocolate Syrup (šokolado sirupas) 290 g.
img

PAKUOTĖ:

  • kaina 4,00 €

4,00 €

Jau greitai :

Prozis Zero Chocolate Syrup (šokolado sirupas)

Maisto produktas su saldikliais

 

Prozis Zero Chocolate Syrup - becukris ir itin mažai kalorijų turintis padažas, kurio šokoladiniu skoniu pagardinsite blynus, varškę, jogurtą ar kitą norimą sveiką maistą.

Daugiau informacijos apie produktą galite rasti gamintojo puslapyje:

https://www.prozis.com/eu/en/prozis/zero-chocolate-syrup-580-g

 

Grynasis kiekis: 290 g

Maistinė vertė 100 gr
Energetinė vertė 156 kJ/37 kcal

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,6 g

0,4 g

Angliavandeniai

iš kurių cukrūs

5,5 g

0 g

Skaidulos 2,1 g
Baltymai 1,4 g
Druska 0,43 g

 

Sudedamosios dalys: vanduo, kakavos milteliai 5%,  modifikuotas kukurūzų krakmolas, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (gliukonolaktonas), dažiklis (sulfitinis amoniako karamelė), druska, tirštiklis (ksantano derva), natūralios kvapiosios medžiagos, kvapiosios medžiagos, konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), saldikliai (sacharozė, steviolio glikozidai).

Įspėjimai: Prieš naudojimą gerai supurtyti. Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Gamintojas: Plataforma 28, Pavilhão K, Modelo 6, Caniçal, 9200-047 Machico

Kilmės šalis: Portualija

img

Mūsų konsultantai

Fitneso Treneris

Arvidinas Naujokas

/arvidinas.naujokas

arvidinas.naujokas@gmail.com

Treneris

Justas Poliakus

fishas@inbox.lt

+37063038758

KulturizmoTreneris

Vitalijus Smackis

/sporto kodas

info@sportokodas.lt

+37067290621

Kulturizmo Treneris

Arvydas Mickus

/arvydas.mickus

progresgym@gmail.com

+37063814850

img

VISI KONSULTANTAI

2019 © Visos teisės saugomos. www.adiada.lt.Sprendimas: www.webmod.lt

SEKITE MUS